Φροντίζω τον εαυτό μου δεν σημαίνει κάνω ένα χαλαρωτικό μπάνιο, τρώω ένα κομμάτι τούρτα σοκολάτα, φοράω τα ακριβότερα ρούχα και αξεσουάρ.

Η αληθινή φροντίδα που μπορώ να προσφέρω στον εαυτό μου είναι να δημιουργώ την επιλογή να ζω τη ζωή που θέλω.

Η αληθινή φροντίδα που μπορώ να προσφέρω στον εαυτό μου είναι να διαχειρίζομαι τους φόβους μου και τις ανασφάλειές μου, να δημιουργώ νέες θετικές συνήθειες στη θέση αυτών που δεν με βοηθούν, να “σπάω” τις περιοριστικές μου πεποιθήσεις και να υιοθετώ νέες, απελευθερωτικές.

Να τολμώ να δείξω αυτό που είμαι αντί να κρύβομαι, να μεταμορφώνω τις “ατέλειες” σε σημεία υπεροχής, να αναγνωρίζω τις δυνατότητές μου και να τις ενεργοποιώ. Να διαμορφώνω καλύτερες συνθήκες σε οποιοδήποτε περιβάλλον κι αν βρίσκομαι, να ξέρω ότι βήμα-βήμα θα φτάσω στον προορισμό μου, όσο μακριά και αν – μου φαίνεται ότι – είναι.

Η αληθινή φροντίδα που μπορώ να προσφέρω στον εαυτό μου είναι να κάνω τα πράγματα διαφορετικά και με αυτόν τον τρόπο να γίνομαι διαφορετικός και εξαιρετικός.

Ενημέρωση: Το Sxeseis-kai-sunaisthimata περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

πηγή