Ενώ ίσως να μην έχετε βρει ακόμα την αγάπη που αναζητάτε, θα σας βρει κάποια μέρα. Και αν είστε υπομονετικοί και παράγετε την σωστή ενέργεια, αυτή με την σειρά της θα σταλεί στο άτομο που προορίζεται για σας.

Αυτός ο κόσμος είναι γεμάτος μαθήματα και πολλά από αυτά μας οδηγούν σε δύσκολους δρόμους. Πρέπει πρώτα να αντιμετωπίσουμε τα δικά μας σκαμπανεβάσματα για να βρούμε την αγάπη που αναζητάμε. Υπάρχει η σωστή ώρα για τα πάντα και ενώ δεν μπορούμε ακόμα να το αντιληφθούμε όλα δουλεύουν για χάρη μας.

Κάθε πράγμα που αντιμετωπίζουμε σε αυτή την ζωή μας ωθεί προς τα εκεί που πρέπει να βρισκόμαστε.

Παρόλο που το να εμπιστευόμαστε το άγνωστο δεν είναι τόσο εύκολο όσο θα θέλαμε, είναι κάτι που πρέπει να κάνουμε. Αν δεν έχετε εμπιστοσύνη στο σύμπαν και αν δεν πιστεύετε στον εαυτό σας, η σωστή ώρα δεν θα έρθει ποτέ. Γι αυτούς που δεν το ξέρουν, ο σωστός χρόνος είναι βασικά η ιδέα ή έννοια πως τα πάντα συμβαίνουν στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή. Δεν μπορούμε να αναγκάσουμε κάτι να συμβεί αν δεν είμαστε έτοιμοι γι αυτό.

Όλοι γινόμαστε ανυπόμονοι κατά καιρούς αλλά το να ενδίδουμε σε αυτή την ανυπομονησία μας καθυστερεί. Πρέπει πρώτα να διασχίσουμε τη δική μας πνευματική πορεία στην ζωή πριν μπορέσουμε να συνδεθούμε με κάποιον άλλον. Και οι δύο πλευρές της σύνδεσης πρέπει να βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο πριν ενωθούν.

Η Νikki Bοruch έγραψε τα παρακάτω στην σελίδα της σχετικά με το θέμα:

«Στην ζωή, διαπιστώνουμε πως συνεχώς περιμένουμε κάτι. Περιμένουμε να πραγματοποιηθεί ένα όνειρο, να συναντήσουμε ένα άτομο, να λυθεί ένα πρόβλημα. Όταν τα πράγματα δεν συμβαίνουν όσο γρήγορα θα θέλαμε και νιώθουμε πως έχουμε κάνει ό, τι μπορούσαμε- όταν έχουμε δουλέψει εσωτερικά και έχουμε εξωτερικοποιήσει αυτή τη δουλειά αλλά ακόμα περιμένουμε να συμβεί το θαύμα- είναι εύκολο να αποθαρρυνθούμε και να νιώσουμε πως τα παρατάμε.
Τότε είναι που πρέπει να εμπιστευθείτε το γεγονός πως όλα είναι συντονισμένα για χάρη σας. Ο σωστός χρόνος λειτουργεί. Η πορεία γίνεται σαφέστερη και δημιουργούνται οι ευκαιρίες για τα καλύτερα αποτελέσματα. Αν δεν δείτε τα σημάδια και δεν αναλάβετε δράση, τότε μια άλλη ευκαιρία θα έρθει για να οδηγηθείτε στο αποτέλεσμα που θέλετε. Δώστε προσοχή στις πόρτες που ανοίγουν και κλείνουν. Παραδοθείτε στο ότι ξέρετε πως όλα είναι έτσι όπως πρέπει.»

Υπάρχει ένας δεσμός που σας συνδέει με το άτομο που προορίζεστε να είστε. Αυτό το άτομο συνεχώς κινείται προς εσάς όπως κι εσείς… Ενώ δεν είστε ακόμη στην κατάλληλη στιγμή για να το δείτε, η ώρα σας θα έρθει. Συνεχίστε να προχωράτε και όλα θα έρθουν εκεί που πρέπει αργά ή γρήγορα.

Πιστέψτε στον σωστό χρόνο και επιτρέψτε στο σύμπαν να κάνει τα θαύματα του στην ζωή σας. Δεν χρειάζεστε μια σχέση για να είστε ευτυχισμένοι, καθώς μπορείτε να είστε χαρούμενοι από μόνοι σας. Όλα σε αυτή την ζωή συμβαίνουν για κάποιον λόγο γι αυτό απολαύστε κάθε στιγμή.

Πηγή