Το καλοκαιράκι είναι η ομορφότερη εποχή του χρόνου. Ήλιος, θάλασσα, διακοπές, ξεγνοιασιά… Αυτό το καλοκαίρι, όμως , θα είναι το καλύτερο όλων!

Όταν ήμασταν παιδιά ονειρευόμασταν πότε θα έρθει το καλοκαίρι, περιμέναμε με ανυπομονησία αυτές τις μικρές αλλά καθόλου ασήμαντες λεπτομέρειες που έκαναν το καλοκαίρι την καλύτερη εποχή του χρόνου. Ήρθε η ώρα να τα ξαναζήσεις!

  1. Σκέψου διακοπές
    Κλείσε τα μάτια, ονειρέψου έναν όμορφο προορισμό που θα ήθελες να βρεθείς και κάνε το όνειρό σου πραγματικότητα! Είσαι τύπος της οργάνωσης;  Φτιάξε το πλάνο των διακοπών σου και όλα όσα θα ήθελες να κάνεις και ξεκίνα για μέρη μαγικά! Αν πάλι είσαι άνθρωπος που αγαπά την περιπέτεια, πάρε την παρέα σου και μπες στο πρώτο πλοίο της γραμμής και όπου σε βγάλει!
  2. Αυθεντικότητα
    Νιώσε όλα τα αυθεντικά συναισθήματα που δημιουργεί το καλοκαίρι και εκμεταλλεύσου τα. Νιώσε πάλι παιδί όπως όταν ερχόταν το καλοκαίρι. Ήταν  τόσο όμορφα και δεν άφηνες στιγμή ανεκμετάλλευτη. Ξαναζωντάνεψε τα συναισθήματα που σου ξυπνούσαν το ηλιοβασίλεμα, η μυρωδιά της θάλασσας, τα τζιτζίκια…
  3. Ζήσε το μεγάλο έρωτα!
    Είτε είσαι μόνος είτε σε σχέση ήρθε η ώρα να ζήσεις το πιο ρομαντικό καλοκαίρι. Άνοιξε τα μάτια σου και βρες το ταίρι σου – μην ξεχνάς πως το καλοκαίρι είναι η πιο ερωτική εποχή του χρόνου – ή ξαναζωντάνεψε τον έρωτά σου με το ταίρι σου. Κάντε ρομαντικές διακοπές, δείτε το ηλιοβασίλεμα, την ανατολή…
  4. Βόλτες!
    Κάνε βόλτες, κάθησε ακόμα και στο παγκάκι με ένα παγωτό στο χέρι με την παρέα σου. Αυτές οι στιγμές είναι που μένουν για πάντα στο μυαλό.
  5. Κάμπινγκ
    Ζήσε την εμπειρία αυτό το καλοκαίρι, άναψε φωτιές στην παραλία, περπάτα με το φακό να σου φωτίζει τα βήματα και τα αστέρια πάνω από το κεφάλι σου. Θυμήσου το αντηλιακό, τα σλίπινγκ-μπαγκς και τα αντι-κουνουπικά σου.
  6. Πήγαινε για μπάνιο στην πισίνα
    Οι περισσότερες πισίνες, ακόμα και των ξενοδοχείων, επιτρέπουν την είσοδο με κάποιο αντίτιμο. Δώσε του να καταλάβει σε βουτιές και μακροβούτια.
  7. Ψήσε ψάρια και λαχανικά στη βεράντα
    Το bbq είναι η ευκαιρία να μαζευτούν οι φίλοι και η οικογένεια και να διασκεδάσουν χωρίς πολλά έξοδα. Λίγο καλό φαγητό, κρύα μπύρα και ωραία μουσική και… θα λυθούν οι γλώσσες.
  8. Μην αφήσεις φεστιβάλ για φεστιβάλ
    Καλοκαίρι είναι, πέρνα όμορφα τα βράδια σε συναυλίες, θρησκευτικά πανηγύρια, φεστιβάλ, γιορτές τοπικών προϊόντων. Όπου κόσμος… και μείς! Όπου κόσμος και διασκέδαση.
  9. Σκασιαρχείο για το Σαββατοκύριακο
    Ακόμα κι αν αργούν ή αν πέρασαν οι διακοπές σου, ακόμα κι αν πρέπει να μείνεις στην πόλη, μόλις βρεις ευκαιρία εξαφανίσου! Φτιάξε το βαλιτσάκι σου και πάρε δρόμο για τα νησιά ή τα δροσερά βουνά. Επιστρέφοντας, θα σου φανεί σαν αν είχες φύγει για διακοπές!
  10. Φύτεψε βασιλικούς
    Θα έχεις μια γλυκιά ευθύνη, ένα προστατευόμενο φυτό δικό σου, ένα μοναδικό άρωμα στο παράθυρό σου
  11. Ταράτσα
    Κάνε τη διαφορά. Μάζεψε τους φίλους σου για να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα από την ταράτσα ως τα μεσάνυχτα!

Ενημέρωση: Το Sxeseis-kai-sunaisthimata περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

https://sxeseis-kai-sunaisthimata.com

πηγή