Το σημείο της δύναμης βρίσκεται πάντα στην παρούσα στιγμή. Ποτέ δε θα οδηγηθούμε σε αδιέξοδο. Εδώ είναι που πραγματοποιούνται οι αλλαγές, ακριβώς εδώ και τώρα, μέσα στο μυαλό μας!

Δεν έχει σημασία πόσον καιρό είχαμε ένα αρνητικό πρότυπο ή μια αρρώστια ή μια κακή σχέση ή άσχημα οικονομικά ή μισούσαμε τον εαυτό μας. Μπορούμε να τα αλλάξουμε όλα σήμερα! Το πρόβλημά μας δε χρειάζεται να αποτελεί πια την αλήθεια μας! Μπορεί να οδηγηθεί στην ανυπαρξία, εκεί ακριβώς από όπου ήρθε. Μπορούμε να το κάνουμε. Μη ξεχνάς: Είσαι το μοναδικό πρόσωπο που σκέφτεσαι με το μυαλό σου! Εσύ είσαι η δύναμη και η εξουσία στον κόσμο σου!

Οι σκέψεις και οι πεποιθήσεις του παρελθόντος δημιούργησαν αυτήν τη στιγμή και όλες τις προηγούμενες στιγμές μέχρι τώρα. Αυτό που θα επιλέξουμε να σκεφτούμε και να πιστέψουμε θα δημιουργήσει την επόμενη στιγμή, την επόμενη μέρα, τον επόμενο μήνα, τον επόμενο χρόνο.

Ναι, αγαπητέ μου! Μπορώ να σου δώσω την πιο θαυμαστή συμβουλή, που είναι απόρροια μιας εμπειρίας χρόνων, όμως εσύ αν θέλεις μπορείς να συνεχίσεις να σκέφτεσαι με τον παλιό σου τρόπο, μπορείς να αρνηθείς να αλλάξεις και να διατηρήσεις όλα σου τα προβλήματα.

Εσύ είσαι η δύναμη στον κόσμο σου! Μπορείς να επιτύχεις οτιδήποτε επιλέξεις να σκεφτείς!

Από αυτήν τη στιγμή αρχίζει η νέα διαδικασία. Κάθε στιγμή είναι μια καινούρια αρχή. Και αυτή η δεδομένη στιγμή είναι μια καινούρια αρχή για σένα, εδώ και τώρα! Είναι θαυμάσιο να το γνωρίζεις!

Ενημέρωση: Το Sxeseis-kai-sunaisthimata περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Http://Sxeseis-kai-sunaisthimata.com

Πηγή: Απόσπασμα από το βιβλίο «Μεταμορφώστε τη ζωή σας» Louise L. Hay